Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted liv@plusliv.dk +45 21 403 487 plusliv

Plusliv Hypnose Coaching™ hjælper børn, voksne og par til et lykkeligere liv!

Ydelser

Mine Hypnoterapi Ydelser til dig

 

START  nu til 1/2 pris med regelmæssige sessioner – klippekort / abonnement

 


Hypnoterapi on skype        Hypnoterapi on Face Time        Hypnoterapi on Zoom

Plusliv Online Hypnose Coaching via Skype, FaceTime og Zoom

Du har nu mulighed for Online Hypnose Coaching Sessioner med mig ved at sende mig en sms – se mere…

Book tid via sms på telefon: +45 21 403 487
FaceTime: +45 21 403 487
Skype: plusliv
Zoom: https://zoom.us/j/4964641437.  *  Download zoom her !

Pris Online Sessioner: 30 min. 300 kr. * 60 min. 600 kr. * Betaling forud via Mobile Pay * Ring og hør mere.


NYT: Onlineterapeuterne.dk – der finder du mig når du har brug for hjælp.
Du får kontakt med mig når du sender mig en sms på telefon: +45 21 403 487
Sammen finder vi et tidspunkt der passer dig.

De første 5 min. gratis og du betaler kun 10 kr. pr. minut vi er online efterfølgende. Det vil sige du betaler hos Onlineterapeuterne.dk kun for det du har brug for og der er flere terapeuter at vælge mellem!


Plusliv Hypnose Coaching

Plusliv Hypnose Coaching

Plusliv Hypnose Coaching (se hvad det koster under Priser)

Er en kombination af hypnose og coaching kombineret med NLP, hvor der arbejdes med positive suggestioner (forslag), ligesom der kan arbejdes med forskellige terapeutiske værktøjer under hypnosen.
Du kommer bag om dit bevidste sind og dine kendte tankemønstre som indtil nu har forhindret dig i at skabe de ændringer du ønsker i din hverdag. Så du lettere kan aktiverer dine ubevidste ressourcer og nå dine mål.
Læs mere om tanker her.

Booking og betaling for sessioner her: Booking af tid


Måske du kender udtrykket: “Det man siger er man selv” ?

Grundlæggende bygger det på projektion mekanismerne i os mennesker. Det vil sige at vi spejler kvaliteter inden i os selv over på andre mennesker. De fungere som et “spejl” for os, så vi kan få øje på de sider i os selv som vi elsker (rockstjernen, fodboldspilleren, politikeren, skuespilleren osv.) Eller de sider af os selv som vi ikke bryder os om (terroristen, den kriminelle, overgrebsmanden, rocker præsidenten, stofmisbrugeren osv.)

Disse sider er ofte ubevidste skyggesider som igen og igen spænder ben for os i vort liv. Det som giver os oplevelsen af, at rende ind i de samme problematikker igen og igen.

Men hvilken frihed og livsglæde det giver, når først vi får øje på, at det ikke er de andre der er dumme, rædselsfulde, modbydelige osv. Men at det derimod skyldes noget inden i os, som vi blot ikke var klar over var der og som vi derfor har spejlet over på andre.

Man kan også sige det sådan: At hvis vi tænder et lys i et mørkt rum, så vil vi uvægerligt også få øje på skyggen og uden både lys og mørke – plus og minus ingen balance i os, i livet, i verden.

Alt dette kan også indgå i sessionerne og det vi arbejder med – så book din gratis afklarende session nu – du vil ikke fortryde det.


Plusliv Rygestop Nu! – Et effektivt forløb med Plusliv Hypnose Coaching

Plusliv Spis Naturligt Nu! – Et effektivt forløb med Plusliv Hypnose Coaching


Hypnoterapi & Regressions Hypnose

Plusliv Regressions Hypnose

Plusliv Regressions Hypnose

Ved Regressions Hypnosen bliver du guidet tilbage i tid til første gang du oplevede en følelse / uhensigtsmæssig adfærd.
Der får du mulighed for at omprogrammerer den til en ny og mere positiv oplevelse af den gamle situation.
Derefter bringer du den nye oplevelse / følelse med dig frem til nutiden, hvor den på vejen transformere alle lignende situationer og oplevelser som du har haft igennem dit liv. Mange oplever på denne måde hvor let det er, at slippe gamle dybe traumatiske oplevelser og adfærdsmønstre.


Ego State Hypnoterapi

Plusliv Ego State Hypnoterapi

Plusliv Ego State Hypnoterapi

Vi har nogle forskellige udgaver af vort ego. Man kan sig vi i forskellige sammenhænge “spiller” forskellige roller, har forskellige ydre udtryk i vore handlinger m.m. Vi fødes helt uden disse Ego Tilstande, men de skabes gennem livet.

Når du oplever der ligesom er to dele inde i dig der diskuterer om de f.eks. skal holde op med at ryge eller ej… Ja så er der tale om to Ego Tilstande hvor den ene ønsker for dig at du holder op med at ryge fordi….(noget der er godt for dig) Og den anden Ego Tilstand der ønsker for dig at du fortsætter fordi… (noget andet der også er godt for dig)
Ego State Hypnoterapi går ud på at “mægle” mellem de to dele i dig, så de enes om en fælles og positiv løsning for dig. En løsning som er den højre bedste løsning for dig, den der giver dig glæde og sundhed i dit liv.


Kognitiv Hypnoseterapi

Plusliv Kognitiv Hypnoterapi

Plusliv Kognitiv Hypnoterapi

Kognitiv Terapi er en terapiform, som fokuserer på, hvad du tænker om sig selv og dine vanskeligheder.
Den bygger på en metod, hvor du langsomt, stille og roligt i det tempo der passer til dig, nærmer dig mere og mere den ønskede situation / den ønskede adfærd.
Kort sagt så tager du baby steps i forhold til din udfordring, så den ikke virker nær så skræmmende, uovervindelig og umulig at gøre noget ved, som når du kigger på det hele og tror på at du skal løse det hele på en gang i et kæmpe skridt. Men du er jo ikke nogen kæmpe vel – så her er almindelige små menneske skridt helt i orden.

Metoden er specielt effektiv ved depression og angst, men kan også bruges til en række andre psykiske problemer. Denne terapiform kombineres med Hypnose, der bringer dig forbi din bevidsthed og de tanke – og handlemønstre du plejer at hænge fast i. Du kommer dybt ned i din underbevidsthed, et sted hvor der er rigtig mange kraftfulde ressourcer at hente frem som du kan bringe i spil via denne kombination af Hypnose og Kognitiv Terapi.


Hypnoseterapi til børn og unge

Plusliv Børne- & Unge Hypnose

Plusliv Børne- & Unge Hypnose

Jeg tilbyder at arbejde med børn og unge fra 5 – 18 år i samarbejde med forældrene. De udfordringer der bl.a. kan afhjælpes er:

Angst, Panikangst, Fobier, Mørkeræd, Stammen, Sengevædning, Koncentrationsbesvær, Stavning, Indlæringsproblemer, Generthed, Stress, håndtering af følelser m.v.
Konsultationen foregår som en kombination af samtale, leg og hypnose, hvor forældrene også inddrages i begyndelse af konsultationen.


Andre spændende aktiviteter jeg tilbyder:

 • Fokus på udvikling af samarbejdsrelationer og konflikt håndtering
 • Idéudvikling og kreativitet
 • Udklædning og roller
 • Krop og bevægelse
 • Kommunikation
 • Lyd, musik og påvirkning
 • Stemme, fremtræden og udtryk
 • Trommecirkel
 • Udtryk dine følelser og bliv fri
 • Vrede og aggressioner som positiv drivkraft
 • Indiansk svedhytte ceremoni

Jeg giver gerne tilbud på en konkret konsulentopgave og gennemfører den i din virksomhed eller andet ønsket sted.

Det er i Plusliv´s nye lokaler muligt at gennemføre kurser og workshops for op til 30 deltagere.

Ring gerne for yderligere info på telefon: +45 21 403 487