Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted liv@plusliv.dk +45 21 403 487 plusliv

Plusliv Hypnose Coaching™ hjælper børn, voksne og par til et lykkeligere liv!

Værktøjer

Terapi værktøj jeg benytter

Terapi værktøjNår jeg hjælper dig til nye programmer på din mentale computer

 

START  nu til 1/2 pris med regelmæssige sessioner – klippekort / abonnement


Terapi værktøj – Hypnose

Hypnose er en bestemt form for sprog der er trance skabende.

Jeg benytter en kombination af Milton Ericksons hypnose – den tilladende hypnose og så Dave Ellmanns direkte hypnose. Begge metoder er meget trance skabende. Det betyder at du oplever en meget dyb og afslappet tilstand – trance.

Trance er en dyb afslappet meditativ tilstand, hvor du hele tiden er ved fuld bevidsthed og dermed klar over hvad der foregår. Trance er en helt normal tilstand som vi alle naturligt oplever i hverdagen. Du kender måske situationen hvor du står i en kø i supermarkedet eller måske når du kører bil, måske når du sidder og “kigger huller i luften” eller når du lytter til musik eller kigger på et maleri. Her oplever vi nogle gange, at det er ligesom om tid og rum forsvinder – tiden står stille. Bagefter har vi ofte ingen erindring om andre ting der er sket omkring os i denne tidsperiode.

Når vi er i trance, er vort bevidstesind, det vi ligesom ved og er opmærksom på lige nu (og den kontrollerende del af os) – så at sige parkeret på en parkeringsplads, hvor det er optaget af noget andet.

Dette gør, at jeg som hypnotisør kan kommunikere direkte, uden om bevidsthedens “kritiske filter”, med din underbevidsthed. Underbevidstheden der indeholder alt hvad vi har erfaret, set, hørt, oplevet med vore sanser, lært osv. siden fødslen.

Derfor virker hypnose og trance så hurtigt og effektivt som terapi værktøj, når alle disse ressourcer sættes ind på at skabe de ønskede ændringer hos dig på den måde der er mest optimal for dig!


Terapi værktøj – NLP – Neuro Lingvistisk Programmering

NLP er kort fortalt et af vor tids mest effektive terapi værktøjer til skabelse af positive forandringer.
I NLP bearbejder og ny formulerer man de filtre vi hidtil har opfattet verden igennem. Dette gør det muligt at starte på en frisk, uden vi nødvendigvis skal helt tilbage og forløse gamle oplevelser og traumer.

Som noget nyt i forhold til mange andre terapiformer, er NLP baseret på studier af succesrige og velfungerende mennesker- kort sagt hvordan gør mennesker der har succes og fungerer fint. Det, at disse mennesker har gjort det, betyder at det er muligt i verden og dermed også for dig – du kan starte lige nu!

NLP kombinerer jeg ofte med andre teknikker som Hypnose, Coaching og Lyd. Dette giver en formidabel synergi-effekt og der igennem endnu bedre resultater.

NLP står for:

N – Neuro – Vort nervesystem og sammenhængen mellem vores nervebaner, de input vi får gennem sanserne og den måde vi lagre disse på.

L – Lingvistisk – Sprogets struktur, funktion og virksomhed i menneskelivet, herunder sammenhængen imellem sanseapparatet, vort sprog og kropssprog, samt den måde vi udtrykker vore tanker.

P – Programmering – Selvtilrettelæggelse af selvinstruerende og selvkontrollerende undervisnings-materialer/-processer. Den måde vi programmerer os til at opleve verden på, gennem vore indre billeder og tanker. Neuro Lingvistisk Programmering handler altså om: Vort nervesystems sprog, struktur og funktion, samt hvordan det virker i os og i menneskelivet generelt. Og vi tilrettelægger selv disse selvinstruerende og selvkontrollerende “undervisningsmaterialer” og “undervisningsprocesser”!!!

Udgangspunktet er, at vi oplever ikke verden som den er, men derimod vores model af den!

Der eksisterer kun feedback – ingen fejltagelser eller forkert adfærd!

Enhver adfærd er startet som en god hensigt!


Plusliv Coaching støtter dig i at være den allerbedste udgave af dig selv lige her og nu. Og afdækker de ting, der for dig er vigtige at tage hånd om lige nu!
Hvad enten ønsket er afdækning af ressourcer og hjælp til lægning af personlige strategier, så du når dine virkelige ønskemål i livet. Eller at kvitte uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og opleve nye muligheder.
Så lytter jeg til dig og stiller de spørgsmål, der bedst hjælper dig til at se nye positive muligheder, så du oplever succesfulde ændringer!

Hvordan er min Coaching

Coaching udvikler dig, ved at stille de spørgsmål der får dig til selv, at finde dine egne vigtige svar.
Når vi lykkedes og oplever succes vokser vi som mennesker.
Har nogen lykkedes med det før? Hvis ja, betyder det, at det er muligt i verden og dermed også for dig!

Coaching er et partnerskab mellem dig og din coach. Der via spørgsmål guider dig til selv at finde frem til de bedste løsninger for dig. Coachens rolle er at skabe situationer for dig, hvor du tænker på nye og fremadrettede måder i forhold til dine ønsker i dit private og professionelle liv.

I coachingforløb vil du automatisk arbejde med:

 Personlige værdier & mål

 Adfærd & overbevisninger

 Forhindringer & barrierer

 Effektive handlingsplaner

 Personlige omkostninger

 De vigtigste fokuspunkter lige nu

 Succesoplevelser og fejring

Det er min opgave som coach, at løfte dig frem til sejr!
Vore tanker bliver til de ord vi siger, det vi siger bliver til de handlinger vi foretager os og dermed til det liv vi lever.


Lyt også til mine Plusliv Hypnose CDér

Jeg hjælper dig også på mine Plusliv Hypnose CD’er og mp3 lydfiler. Disse indeholder speciel tranceskabende lyd og musik, der kombineret med min rolige dybe stemme guider dig i trance. De forskellige manuskripter jeg benytter, hjælper dig med selv at omprogrammere din underbevidsthed – så du kan leve det liv du ønsker i frihed og fyldt med livsglæde.

Se, lyt til demoer og køb dem her: Soundvision.dk


Nye tanker er direkte veje til personlige kompetenceløft til dig – lad mig hjælpe dig med springet i dag !

Ja det kan være ret skræmmende, at tage “springet” ud i det ukendte.
Som den gang jeg bookede tid til et Static Line Faldskærmsspring.

Jeg var 64 år og havde i nogle år haft dette på min to do liste.
Jeg havde lovet mig selv, at det ville jeg opleve inden jeg blev 100 år.
Først så jeg i kalenderen om torsdagen, at det allerede var dagen efter fredag kl. 16.30 hvor der var teori og instruktion i hvordan man gjorde.
Vi fik også at vide hvordan vi skulle forholde os, hvis skærmen ikke foldede sig rigtigt ud, hvis linerne var snoet sammen, der ikke kom luft i skærmen og vi var nødt til at udløse reserve skærmen og hvordan vi kunne lande sikkert igen…

 

 

Jeg “fløj” i faldskærm hele natten…

Vi mødte kl. 9.30 og fik de sidst instrukser om lørdagen.
Så fandt vi dragt, hjelm, radio, højdemåler m.v. frem og fik faldskærmen på. Vi blev checket ud og radio blev testet og vi skulle lige til at stige ombord. Da det var blevet for overskyet og vi måtte vente et par timer på mere blå himmel.

 

Nu var nervøsiteten i top og vi lettede, jeg sprang, fik linerne viklet ud, fløj en fantastisk tur og landede i god behold uden skader – jeg var stolt – jeg gjorde det!


På samme måde kan det være du føler, når du skal til at skabe nye positive overbevisninger
og slippe de gamle irrationelle – så at sige: Springe ud i et helt nyt liv…

Det var muligt for mig og dermed er det også muligt for dig ❤️ Thor

Book din første session og SPRING UD I DET HER