Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted liv@plusliv.dk +45 21 403 487 plusliv

Plusliv Hypnose Coaching™ hjælper børn, voksne og par til et lykkeligere liv!

Plusliv Selvhypnose Workshop 1

Bliv en ørn til at omprogrammere din Personlige Mentale Computer

 

Plusliv SelvhypnoseLær Plusliv Selvhypnose


Uanset om du tror på du kan eller ikke kan – vil du få ret!

Brug Plusliv Selvhypnose til at slette dine gamle programmer!
De fleste af os render rundt med nogle gamle programmer på vores Personlige Mentale Computer.
Nogle er blot blevet for gamle og er ikke længere effektive for os. Atter andre er uønskede og smertefulde, fordi de igen og igen får os til at hænge fast i de samme gamle handlemønstre. Der mange gange er skyld i oplevelsen af fiasko og mislykkethed og andre smertefulde tilstande.

Og med hånden på hjertet – hvornår var det sidste gang du fik opdateret din Mentale Personlige Software på din computer ?

PlusLiv Selvhypnose er en hurtig og effektiv metode som du selv kan bruge hjemme igen og igen – når du ønsker at skabe positive forandringer i dit liv.


Plusliv Selvhypnose.

Er et værktøj der bringer dig i en trancetilstand. En tilstand hvor du kan gå bagom det bevidste sind og kommunikerer direkte med det ubevidste sind. I denne ændrede sindstilstand er du i kontakt med dit eget kæmpestore reservoir af evner, ressourcer og muligheder. Alt det der skal til for at skabe positive forandringer i livet.

Det at gå i trance er noget alle mennesker gør helt af sig selv flere gange i løbet af dagen, ligesom når du bare sidder her og måske falder i staver – eller når du køre i din bil på motorvejen…
Alle mennesker kan gå i trance… det er let at gå i trance… du kan gå i trance og fordi det er let for dig, at gå i trance, kan jeg hjælpe dig til skabelse af positive forandringer i dit liv med Plusliv Selvhypnose værktøjerne.

Så meld dig på et af mine selvhypnose kurser og lær hvordan du selv i det daglige kan omprogrammerer din mentale personlige computer via selvhypnose teknikker – så du får mere succes i dit liv.


Plusliv Selvhypnose

Det er let, effektivt og ufarligt.
Du skabe dybe blivende ændringer der virker.
Alle kan være med uanset erfaring.
Lad mig vise dig hvordan!


Når du på workshoppen har lært at benytte Plusliv Selvhypnose teknikken, så er det let for dig at fortsætte hjemme. Fordi du får min Plusliv Selvhypnose CD 02 med hjem. På den kan du lytte til spor 2 med guidning indtil du bliver fortrolig med teknikken, derefter lytter du blot til spor 3 med musikken, imens du guider dig selv til at ind-programmerer de ønskede ændringer i din Personlige Menneskelige Computer…


Ring gerne hvis du vil høre mere på telefon: 21 403 487

Se flere workshops i min kalender: Kalender * Se mere om: PlusLiv Hypnose Coaching

Vel mødt – Thor Sejer.