Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted liv@plusliv.dk +45 21 403 487 plusliv

Plusliv Hypnose Coaching™ hjælper børn, voksne og par til et lykkeligere liv!

Tanker

Tanker

Læs det her for din egen skyld – inden dine tanker løber af med dig…

Trist at læse om en ung kvinde på 29 år der ikke længere magtede livet – livet som er så fantastisk og fyldt med skønhed – hvis bare vi “tør” se det…

Jeg har funderet lidt over; hvorfor nu det ? Og hvad er det mon, der gør vi som mennesker nogle gange kan have det sådan, at alt synes håbløst ?

Så håbløst og umuligt, at vi ikke kan se en vej ud af den “suppedas” vi sidder midt i – noget der gør så ondt inden i,  at vi ikke længere magter livet…

Det eneste fornuftige svar jeg har kunnet finde er: Det er de tanker vi gør os om dette og hint!


Et par andre ting jeg lige hørte her til morgen er:

Charlotte Gundorph der fortæller, at lykkeforskning viser, at 50 procent af vores samlede lykkeregnskab er genetisk betinget. 10 procent afgøres af ting, som er ude af vores egne hænder (eksempelvis sygdom eller arbejdsløshed), mens vi selv har indflydelse på de sidste 40 procent af vores lykkeregnskab – så det er altså her, at du kan sætte ind.


En anden ting

En anden ting er, at den venstre hjernehalvdel husker alt det gamle, det vi har erfaret og oplevet. Den forsøger at sætte struktur på det og få det til at passe ind i fremtiden.

Den højre hjernehalvdel tager sig af at modtage alle de mange millioner sanseindtryk der hele tiden kommer ind fra vort sanseapparat – det vil sige; det vi ser, hører, dufter, smager, mærker osv.

Det er så den venstre hjernehalvdel, der sætter alle disse nye indtryk i system, men den gør det pr. automatik og ud fra det den kender / vor fortid. Dermed planlægges vor fremtid ud fra vor fortid. Og så kræver det jo ikke den store ingeniør viden for at regne ud at vi derfor ofte oplever os selv og verden på samme måde som i går.

Hvis dette så er en negativ og håbløs oplevelse, ja så er der jo ikke noget at sige til, at det er vanskeligt for os at ændre os…

Man kunne også sige at den venstre hjernehalvdel pr. automatik (ubevidst) forsøger at fastholde det gamle billede af os selv og verden – også når vi får nye informationer ind i systemet fra vort sanseapparat…

Så derfor er det så vigtigt at vi blive bevidst om disse ting, for så kan vi netop begynde at skabe nye opfattelser, oplevelser og adfærdsmønstre = en ny og bedre fremtid.


Så mange tanker har vi

Vi har ca. 60.000 tanker i døgnet.

-tanker i dag som for ca. 90% vedkommende er de samme som i går og dagene før…

-tanker hvoraf ca. 80% er negative…


Prøv engang dette tankeeksperiment:

1) Led i din tanke strøm efter de 10% som er nye tanker

2) Led så efter de 20% som er positive

3) Og slip så alle de andre tanker

4) Mærk efter hvordan det føles anderledes for dig ?


Du kan også begynde at stille spørgsmål til dine tanker.

* Kan den her tanke virkelig være sand ?

* Hvordan kan jeg vide at den her tanke er sand ?

* Hvordan ville jeg ha det uden den her tanke ?


Dine tanker handler også om dine overbevisninger – din indre kraftkilde…

I øjeblikket er jeg meget optaget af Cynthia Lamb´s bog: Sourced from Within.

Hun beskæftiger sig meget med alle de irrationelle overbevisninger vi render rundt med og som vi ofte bruger til dømme os selv og hinanden med.
Så når du støder på sådan en irrationel tanke om dig selv – det kunne f.eks. være: Hver gang jeg går hen og byder en kvinde op til dans, så bliver jeg afvist.
Ja så kan du starte med at spørge dig selv: Hvordan har denne irrationelle overbevisning fungeret for mig ?
Du vil sikkert mærke den slet ikke har fungeret særligt godt for dig og du har lyst til at slippe den og få nogle nye resultater!

Men hvordan gør du ?
Du tilgiver dig selv for at have haft denne irrationelle overbevisning og installerer en ny positiv overbevisning i stedet for.
Derefter giver du denne nye positive overbevisning opmærksomhed og energi hver dag i 30 dage – indtil den er “groet fast”.

Det kunne være en måde at arbejde med omprogrammering af dit sind, din mentale menneskelige computer.
Og det er faktisk noget af det jeg kan hjælpe dig med.


Det arbejder jeg med

Det er bla. sådan nogle ting jeg arbejder med i mine Plusliv Hypnose Coaching Sessioner. Sessioner der har til formål, at give dig helt nye oplevelser af dig selv, dine kære, hele dit liv og verden omkring dig.

For som Louis Armstrong synger: What a wonderful World…

Hvis altså lige vi kan se det. Det er lige præcist det, jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig til at kunne opleve.


Gratis afklarende session

Så ring og bestil en 45 min. gratis afklarende session, så vi kan få en snak om hvordan jeg bedst hjælper dig til helt nye oplevelser af dig selv og verden.

Phone: +45 21 403 487

❤️  Thor

 

Tanker er kun tanker…